Sushi Gari Ingefära

Sushi Gari Ingefära

Kallas "gari" på japanska, har en söt-syrlig smak och är en fräsch ingrediens i det japanska köket. Används både som garnering och som separat tillbehör till sushi och andra japanska rätter.

  • Ingredienser

    Ingefära (65%), vatten ättiksprit (5%), salt, surhetsreglerande medel (citronsyra), sötningsmedel (sackarin), konserveringsmedel (kaliumsorbat).

  • Näringsinnehåll (per 100g)

    • Energi 69 kj
    • Energi 16 kcal
    • Fett 0,2 g
    • Varav mättat fett 0,1 g
    • Protein 0,1 g
    • Salt 2,6 g
    • Kolhydrat 3,7 g
    • Varav sockerarter 0,9 g

På grund av produktförändringar kan angivet näringsvärde skilja sig från det näringsvärde som anges på produkten i butik. Om så är fallet är det näringsvärdet på förpackningen som är det riktiga för innehållet i just den produkten.

Frågor?