Sushi Gari Ingefära

Sushi Gari Ingefära

Kallas "gari" på japanska, har en söt-syrlig smak och är en fräsch ingrediens i det japanska köket. Används både som garnering och som separat tillbehör till sushi och andra japanska rätter.

  • Ingredienser

    Ingefära (65%), vatten ättiksprit (5%), salt, surhetsreglerande medel (citronsyra), sötningsmedel (sackarin), konserveringsmedel (kaliumsorbat).

  • Näringsinnehåll (per 100g)

    • Energi 69 kj
    • Energi 16 kcal
    • Fett 0,2 g
    • Varav mättat fett 0,1 g
    • Protein 0,1 g
    • Salt 2,6 g

På grund av produktförändringar kan angivet näringsvärde skilja sig från det näringsvärde som anges på produkten i butik. Om så är fallet är det näringsvärdet på förpackningen som är det riktiga för innehållet i just den produkten.

Mer från Blue Dragon

Ostronsås 150ml
Ostronsås 150ml

Ostronsås är ett ostronextrakt som framställs av ångkokta ostron. Används som smakförstärkare på samma sätt som soja i exempelvis wokrätter. Kan även ställas på bordet och användas som kall sås eller dip.

Mer info
Sesamolja 150ml
Sesamolja 150ml

Sesamolja pressas ur sesamfrön och är en av de finaste och mest aromatiska vegetabiliska oljorna. Oljan används droppvis för att smaksätta många, främst asiatiska, maträtter. Sesamoljan ger en smak som påminner om rostade nötter. Oljan passar tyvärr inte att steka i.

Mer info