Om Haugen-Gruppen

Ett av Skandinaviens starkaste dagligvarubolag som marknadsför och säljer egna och internationellt välkända och starka varumärken. Vi berikar matkulturen i Sverige, Norge, Danmark och Finland med internationella smaker och trender. Vår målsättning är att vara ledande i att introducera samt vidareutveckla spännande varumärken för både dagligvarumarknaden, restaurang och storhushåll. Vi strävar efter marknadsledarskap i samtliga kategorier vi är verksamma inom.

Huvudkontor och eget lager finns på Jursla industriområde strax norr om Norrköping längs med E4.an.

Den huvudsakliga verksamheten består i att marknadsföra och sälja internationella livsmedel på den svenska dagligvarumarknaden. Bearbetning sker med våra två rikstäckande säljkårer. Försäljning sker främst via ICA, Coop, Axfood och Bergendahl samt via de olika restauranggrossisterna.

Företaget är i dag distributör för i huvudsak följande varumärken: Twinings te,  Caj P. grillprodukter, Green Giant majs, Old el Paso Tacoprodukter, Blue Dragon asiatiska produkter, Patak's indiska produkter, Green Choice ekologiska sortiment tex Jordnötssmör, Breton smörgåskex, Go-Tan indonesiska produkter, Paradiso konserver och delikatesser, Lucullus sambal oelek och thai chili sås, Canderel sötningsmedel, Ryvita knäckebröd, Törsleff's kondenserad mjölk, konserveringsprodukter och Atamon, Nature Valley proteinbars,mängder av härlig konfektyr bla från Swizzels med Banana skids och mycket mycket mer.

För tredje året i rad stödjer vi: Nattfotbollen i Norrköping via Goodsport, BRIS samt Frivilligcentralen i Norrköping för deras fantastiska insatser. Dessutom går sedan fem år tillbaka intäkterna från panten vi samlar in direkt till Barncancerfonden. Från och med December i år ges våra livsmedel som vi tidigare kasserat, till RIA och BOA: två välgörande föreningar i Norrköping som hjälper utsatta människor i samhället. Vi vill stödja de som finns nära oss, där vi kan göra skillnad!
    
Frågor?