Om Haugen-Gruppen

 

Haugen-Gruppen är ett av Skandinaviens starkaste dagligvarubolag som marknadsför och säljer egna och  internationellt välkända varumärken. 

Vi berikar matkulturen i Sverige, Norge, Danmark och Finland med internationella smaker och trender och har som målsättning att vara ledande i att introducera samt vidareutveckla spännande varumärken för både dagligvarumarknaden, restaurang och storhushåll. 

Haugen-Gruppens vision är att vara Sverige bästa distributör inom mat, dryck, snacks och konfektyr med fokus på att skapa värde mellan partner, kund och konsument. 
Vi älskar att ligga i framkant och på så vis också vara den naturliga partnern för varumärkesägare och kunder! 

Ni hittar oss på vårt lager och huvudkontor i Norrköping och på vårt kommersiella kontor i Solna. 

 

Vi är stolta över vår certifiering från Great Place to Work©. Det är Institutes globala standard för vad som kännetecknar en god arbetsplats och är ett bevis på att Haugen-Gruppens anställda upplever en mycket hög grad av trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap inom organisationen.

"Hos oss är våra medarbetare den mest värdefulla tillgången och därför är det viktigt att vi fortsätter stärka vår position som en av Sveriges bästa arbetsplatser. Vi är väldigt stolta över årets resultat som visar att vi för tredje året i rad är certifierade av GPTW. Resan mot Sveriges bästa arbetsplats fortsätter!” säger vår VD Robert Kastell

Du kan läsa mer om Great Place to Work via länken:

https://www.greatplacetowork.se/

 

                                                                       

 

 

Frågor?