Poké Bowl Med Grillad Kyckling

Poké Bowl Med Grillad Kyckling

Putsa kycklinglåren och marinera dem i marinaden i 30 minuter. Stek kycklingen i ugn, ca 15 minuter i 175 grader, skär därefter upp det i tunna skivor.

Skala, kärna ur och tärna mangon. Skölj och låt rucolan rinna av. Strimla örterna och blanda dem med paprikan. Smula noriarket i små smulor.

Lägg lite ris i botten på en skål och fortsätt med kyckling, grönsaker och tillbehör. Toppa med nori-smulorna och hoisinsås.

4 pers
  • Ingredienser

    • 1 dl Blue Dragon Japansk Soja
    • 0,5 tsk Blue Dragon Sesamolja
    • 1 tsk pressad lime
    • 2 msk sesamfrön
    • Vispa samman ingredienserna ovan till en marinad.
    • 4 dl tillagat sushiris
    • 200g kycklinglårfilé
    • 1 liten färsk mango
    • 1 liten påse rucola
    • 2 dl edamamebönor utan skida, tillagade
    • 2 dl hackad paprika
    • färska koriander- eller persiljeblad
    • 1 ark Blue Dragon Sushi Nori
    • 4 msk Blue Dragon Sushi Gari
    • 4 msk Blue Dragon Hoisinsås
Frågor?