Kondenserad Mjölk

Kondenserad Mjölk

Törsleffs kondenserade mjölk är tillverkad av komjölk som koncentrerats genom kokning och sötats med socker. Kondenserad mjölk är en viktig ingrediens i många bakverk. Kaffe och te får en krämig smak om man tillsätter kondenserad mjölk. Prova gärna också att ringla mjölken över en fruktsallad eller gör din egen glass. 397g

På grund av produktförändringar kan angivet näringsvärde skilja sig från det näringsvärde som anges på produkten i butik. Om så är fallet är det näringsvärdet på förpackningen som är det riktiga för innehållet i just den produkten.

Mer från Törsleffs

Fryspulver 29g
Fryspulver 29g

Fryspulver för sylt utan kokning

Mer info
Melatin Gul 40g
Melatin Gul 40g

Speciellt bra till gelé och marmelad som du gör av frysta bär eller frukter. Det gula melatinet innehåller pektin. OBS! Det gula melatinet måste tillsättas före sockret. 40g

Mer info
Melatin Röd 25g
Melatin Röd 25g

Ett vegetabiliskt geleringsmedel som ger sylt och marmelad fin konsistens på kort koktid. Innehåller konserveringsmedel. 25g

Mer info
Atamon Flytande 250ml
Atamon Flytande 250ml

Räddar sylt och saft från både jäsning och mögel. Hjälper till att bevara sylten och saften, även saft/sylt utan socker. Används också för sköljning/rengöring av burkar och flaskor innan de fylls med den färdiga saften/sylten. 250ml

Mer info
Atamon Pulver 25g
Atamon Pulver 25g

Räddar sylt och saft från både jäsning och mögel. Hjälper att bevara sylten och saften, även saft/sylt utan socker. Används också för rengöring/sköljning av burkar och flaskor innan de fylls med den färdiga saften/sylten. 25g

Mer info
Kondenserad Mjölk
Kondenserad Mjölk

Törsleffs kondenserade mjölk är tillverkad av komjölk som koncentrerats genom kokning och sötats med socker. Kondenserad mjölk är en viktig ingrediens i många bakverk. Kaffe och te får en krämig smak om man tillsätter kondenserad mjölk. Prova gärna också att ringla mjölken över en fruktsallad eller gör din egen glass. 397g

Mer info
Karamelliserad Mjölk
Karamelliserad Mjölk

Karamelliserad mjölk är tillverkad av komjölk som kokats länge tillsammans med socker på svag värme. Karamelliserad mjölk liknar kola och är perfekts som fyllning i dessertpajer, tårtor och kakor exempelvis. Karamelliserad mjölk används med fördel istället för kondenserad mjölk som kokats 23 tim. Produkten kan även kallas "Dulce de leche"

Mer info