Haugen-Gruppen AB - Account Manager

 

Vill du vara med på en resa i en roll med mycket ansvar och stora möjligheter att påverka? Motiveras du av att ta ledningen i den kommersiella processen och vara nyckelpersonen i kundrelationer? Hos Haugen-gruppen får du chansen att göra just det!

 

Om rollen

I rollen kommer du ha helhetsansvar för våra kunder inom ”övrig retail”. Ditt främsta ansvar är att utveckla dina kunders affärer och vara deras främsta kategoripartner. Tillsammans med kunden driver du tillväxt på ett insiktsfullt och inspirerande sätt för ökad lönsamhet. Du har eget resultatansvar och tar fram och genomför affärsplaner, samt leder aktivitetsplanering, avtalsförhandlingar, sortiments- och kategorisamarbeten. Vidare kommer dina huvudsakliga ansvarsområden vara:

  • Proaktivt bygga och bibehålla starka relationer med befintliga och nya kunder
  • Identifiera och förstå kundbehov för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar
  • Arbeta nära försäljnings- och marknadsteam för att säkerställa att kundens krav uppfylls
  • Upprätthålla noggrann dokumentation av kundinteraktioner och affärsaktiviteter
  • Budget- och resultatansvar för dina kunder

Du kommer att få möjligheten att arbeta med några av Skandinaviens mest kända varumärken och utveckla dina färdigheter inom försäljning och kundrelationer. Du är en del av ett ambitiöst och framgångsrikt säljteam, rapporterar till senior Key Account Manager och utgår från Haugens kontor i Solna, Stockholm.

Vem vi söker

För att lyckas i rollen söker vi dig är analytisk med förmåga att omsätta analys till affärsmässiga och konkreta aktiviteter. Du är proaktiv i ditt arbete och vågar ta initiativ. Det är en fördel om du har en förmåga att fatta snabba beslut och klarar av att arbeta självständigt. Vi värdesätter även ödmjukhet och förmågan att samarbeta med andra, då detta är avgörande för att trivas och lyckas i teamet. Att kunna bygga nya relationer och samarbeta över olika avdelningar är också av stor betydelse för att driva affären framåt och skapa långsiktiga relationer.

Kvalifikationer

  • Relevant universitetsexamen inom Ekonomi/Marknad eller motsvarande
  • 1-3 års kommersiell arbetslivserfarenhet
  • Mycket goda kunskaper inom Excel och PowerPoint
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

 

Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Välkommen att skicka ansökan till rekryterare på Novare via länken: https://novare.se/interim-and-recruitment/jobb/1256-account-manager-till-haugen-gruppen/

Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Notera att vi enligt GDPR-riktlinjer inte tar emot ansökningar via e-post. För frågor, vänligen kontakta Louise Eriksson Hellstrand på louise.eriksson-hellstrand@novare.se eller Leila Madamga på leila.madamga@nov

 

Frågor?