Låt oss inspirera

 


Twinings Cold Infuse – världens första tepåse för kallt vatten!

Årets fräschaste nyhet kommer från Twinings. Fyll din flaska med kallt vatten, släpp ner tepåsen, vänta ett par minuter, skaka och NJUT! Innehåller endast naturliga ingredienser – inget socker eller andra sötningsmedel. En örttepåse räcker till 2 liter vatten. Det är lika med 4 vattenflaskor fyllda med härlig smak! Det har aldrig tidigare varit så gott att dricka vatten.

Ni hittar hela utbudet från Twinings inklusive de senaste nyheterna - HÄR!

Familj som äter mexikansk mat tillsammans

Människor + Old El Paso = härlig stämning 

Fajitas, enchiladas och tacos är mat som får oss att samlas runt bordet för att äta läcker mexikansk mat tillsammans och skapa minnen. Låt oss inspireras till det härliga ljudet som hörs när människor verkligen förenas. Skicka guacamolen runt bordet, vik ihop din fajita, bygg din taco, doppa några tortillachips och dela en rolig och härlig stund med de som står dig nära!

 

Bästa tillbehöret

Caj P's goda såser kommer med all säkerhet att höja nivån på dina middagar. Funkar till burgaren, tacomyset, som tillbehör till grillade grönsaker eller ugnspotatis. Låt fantasin flöda.

 

Tagit in grillen? Än kan man ju faktiskt grilla utan grill!

Det är enkelt att få grillkänsla i ugnen på t ex kyckling. Lägg kycklingen, gärna med skinn, på ett galler. Smaksätt med salt och peppar. Sätt in gallret i ugn på 225 grader och grilla i 5 minuter, sätt ner värmen till 150 grader och stek tills den är genomstekt. Pensla upprepade gånger med en rökig BBQ-sås. Sweet Baby Ray’s Hickory & Brown Sugar rekommenderas varmt. Supersmarrigt! 

Frågor?