Låt oss inspirera

Gör succé hemma med en fuskig Cheesecake till Halloween!

Till 4 personer behöver du: 200g färskost, 1,5 dl Törsleff´s Kondenserad Mjölk, 1 msk rivet limeskal, 1,5 msk pressad lime och 6 st digestivekex.

Vispa färskost, mjölken och lime (skal och saft) kraftigt tills det tjocknar. Krossa kexen och fördela i 4 serveringsglas. Klicka smeten på kexen och låt vila i kylen. Servera tillsammans med bär och Skumma Döskallar. Trick or treat and Happy Halloween!

 

Twinings älskar hösten!

Bland det bästa vi vet är att få göra sig en riktigt god kopp te, njuta av höstens alla fantastiska färger som finns utanför fönstret och kanske höra vinden vina runt knuten. Har du förresten provat Twinings Infuso teer? Örtte som smakar gudomligt, innehåller dessutom inget koffein så det är perfekt att ta en kopp på senkvällen. 

 

Om du ställt in grillen för säsongen så kan du ju faktiskt grilla utan grill!

Det är enkelt att få grillkänsla i ugnen på t ex kyckling! Lägg kycklingen, gärna med skinn, på ett galler. Smaksätt med salt och peppar. Sätt in gallret i ugn, 225 grader och grilla i 5 minuter, sätt ner värmen till 150 grader och stek tills den är genomstekt. Pensla upprepade gånger med en rökig BBQ-sås. Sweet Baby Ray’s Hickory & Brown Sugar rekommenderas varmt. Supersmarrigt!