Poké Bowl Med Tofu & Grönsaker

Poké Bowl Med Tofu & Grönsaker

Tärna tofun och låt den rinna av på hushållspapper. Hetta upp oljan i en stekpanna, strö på sesamfrön och en nypa salt. Stek tofun några minuter, skaka och vänd med jämna mellanrum så att den blir jämnt stekt, lägg den sedan åt sidan.

Drag svampen i bitar och stek eller fritera dem krispiga i en liten kastrull. Låt dem sedan rinna av på papper. Strimla rödkålen så fint som möjligt och marinera kålen 30 minuter i lime och honung. Låt den sedan rinna av. Smula noriarket i små smulor.

Lägg lite ris i botten på en skål och fortsätt med tofu, svamp, grönsaker och tillbehör. Toppa med nori-smulorna och wabimajo.

4 pers

Relaterade produkter

Tofu
Tofu

Tofu är en sojaproducerad ost som används i matlagningen på samma sätt som kött. Den är rik på protein, järn och kalcium och har låg fett- och kolesterolhalt. Tofu passar utmärkt som bas i wokrätter, soppor och sallader. Kan med fördel marineras innan tillagning och bör inte tillsättas i varma rätter förrän i slutet av matlagningen. Tillverkningsland: USA Hållbarhet: Upp till 10 månader 349g

Mer info
Sushi Nori
Sushi Nori

Sushi Nori är tillverkat av rostat torkat sjögräs. Bladen används till att göra sushi, men kan också rivas i strimlor och användas i sallader och till nudelrätter.

Mer info
Sushi Gari Ingefära
Sushi Gari Ingefära

Kallas "gari" på japanska, har en söt-syrlig smak och är en fräsch ingrediens i det japanska köket. Används både som garnering och som separat tillbehör till sushi och andra japanska rätter.

Mer info
Frågor?