Woksås Pad Thai 120g

Woksås Pad Thai 120g

  • Ingredienser

    Vand/Vann/Vatten, glukose-fruktose sirup/glukos-fruktossirap, sukker/socker, modificeret/-sert/-erad majsstivelse/maisstivelse/majsstärkelse, lys sojasauce/soyasaus/sojasås (3%) [vand/vann/vatten, salt, SOJAbønner/SOYABØNNER/SOJABÖNOR, ristet/rostat HVEDE/-TE/VETE, sukker/socker, alkohol], stegte/stekt/stekta løgflager/løkflak/lökflingor [palmolie/-olje/-olja, HVEDEMEL/HVETEMEL/VETEMJÖL, løg/løk/lök, vand/vann/vatten, salt], hvidløgspulver/hvitløkspulver/vitlökspulver (3%), spriteddike/vineddik/ättiksprit, koncentreret/konsentrert/ koncentrerad tamarindpulp/tamarindmassa (2%), rapsolie/-olje/-olja, salt, chiliflager/-flak/-flingor, farvestof/fargestoff/färgämme (paprikaekstrakt/-extrakt). Kan også/även inneholde/innehålla spor/spår av JORDNØDDER/PEANØTTER/JORDNÖTTER, og/och NØTTER/NØDDER/NÖTTER.

  • Näringsinnehåll (per 100g)

    • Energi 672 kj
    • Energi 159 kcal
    • Fett 3,3 g
    • Varav mättat fett 0,9 g
    • Kolhydrat 31 g
    • Varav sockerarter 22 g
    • Protein 0,8 g
    • Salt 1,3 g
  • 4 Allergener

    • Nötter (eng: tree nuts) spår av
    • Jordnötter spår av
    • Spannmål som innehåller gluten Ja
    • Sojabönor Ja

På grund av produktförändringar kan angivet näringsvärde skilja sig från det näringsvärde som anges på produkten i butik. Om så är fallet är det näringsvärdet på förpackningen som är det riktiga för innehållet i just den produkten.

Mer från Blue Dragon

Spring Roll Wrappers 134g (10)
Spring Roll Wrappers 134g (10)

Rispapper som fylls med fyllning (exempelvis räkor och grönsaker) och passar till alla typer av vårrullar. Serveras som förrätt eller tillsammans med andra rätter på en traditionell vietnamesisk buffé. Vårrullar kan serveras både kalla och friterade varma.

Mer info
Tempura Batter Mix 150g (6)
Tempura Batter Mix 150g (6)

Tempura Frityrmix ger en klassisk fritering, som kan liknas vid den som erhålles på kinesiska restauranger. Mixen blandas med vatten, vartefter exempelvis räkor doppas i smeten, för att slutligen friteras i olja. Perfekt till banan, räkor, fläskkött och grönsaker. 150g Allergiinformation: Innehåller vete.

Mer info
Kokosmjölk
Kokosmjölk

Kokosmjölk fås genom att kokos rivs och får sjuda tillsammans med vatten, vartefter press en tjockflytande kjölk erhålles. Kokosmjölk används flitigt i många thailändska, malaysiska och indiska rätter. Den är även en viktig ingrediens i drinken Pina Colada. Kokosmjölk används i grytor och till andra rätter, istället för grädde och mjölk. Går även bra att baka eller göra glass med, ger bakverk en saftig smak. Fetthalten är 18 - 20 %. Den lilla burken passar mindre hushåll. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp upp till 5 dagar. Kan frysas till skillnad från den lätta kokosmjölken. 165ml Allergiinformation: Ett utmärkt alternativ för laktosintoleranta.

Mer info
Misosoppa
Misosoppa

Misosoppa är en proteinrik, mycket lättlagad buljongsoppa gjord på sojabönor, ris och sjögräs. Det är en basvara i det japanska köket och äts både till vardags och till fest. Japanerna själva använder den även som smaksättning i andra rätter.

Mer info
Wasabipasta
Wasabipasta

Mycket stark, ljusgrön japansk smaksättare i pastaform. Smaken påminner om pepparrot. Används i sushi och blandas även med japansk soja till en dipsås för sushi. Prova gärna att smaksätta andra maträtter med wasabi, exempelvis kryddsmöret till köttbiten.

Mer info
Hackad Ingefära
Hackad Ingefära

Hackad ingefära (ginger) ger en utsökt doft och smak av färsk ingefära. Färdig att användas i alla asiatiska rätter i stället för färsk ingefära. Ca. 2 tsk är lagom till 4 portioner. 110g

Mer info
Äggnudlar
Äggnudlar

Äggnudlar 300g innehåller 6 st portionsnystan a 50g. Enkel att använda och dosera. Passar att woka men även som tillbehör.

Mer info
Kokosmjölk 12x1l
Kokosmjölk 12x1l

Kan innehålla spår av Mandel, Hasselnöt, Valnöt, Cashewnöt, Pecannöt, Paranöt, Pistagenöt, Macadamianöt och Jordnöt.

Mer info
Sojasås Japansk 150ml
Sojasås Japansk 150ml

Japansk soja är en smakrik, ljus soja. Naturligt framställd av soja och vete. Används till kött och fisk, i marinader, såser och dressingar. Används även för att doppa sushi i, men aldrig för att smaksätta ris.

Mer info