Wasabipasta

Wasabipasta

Mycket stark, ljusgrön japansk smaksättare i pastaform. Smaken påminner om pepparrot. Används i sushi och blandas även med japansk soja till en dipsås för sushi. Prova gärna att smaksätta andra maträtter med wasabi, exempelvis kryddsmöret till köttbiten.

  • Ingredienser

    Ingredienser: Pepparrot/peberrod/pepperrot (37%), konsistensmedel/-middel (sorbitol), solrosolja/solsikkeolie, salt, vatten/vand/vann, japansk wasabi (2,3%), senapsextrakt/sennepsekstrakt, surhetsreglerande medel/middel (citronsyra/sitronsyre), gurkmeja, färgämne/farvestof (briljantblått FCF)

  • Näringsinnehåll (per 100g)

    • Energi 1070 kj
    • Energi 260 kcal
    • Fett 9,2 g
    • Varav mättat fett 2,9 g
    • Kolhydrat 39,2 g
    • Varav sockerarter 8,2 g
    • Protein 3,8 g
    • Salt 5,8 g

På grund av produktförändringar kan angivet näringsvärde skilja sig från det näringsvärde som anges på produkten i butik. Om så är fallet är det näringsvärdet på förpackningen som är det riktiga för innehållet i just den produkten.

Frågor?