Karamelliserad Mjölk

Karamelliserad Mjölk

Karamelliserad mjölk är tillverkad av komjölk som kokats länge tillsammans med socker på svag värme. Karamelliserad mjölk liknar kola och är perfekts som fyllning i dessertpajer, tårtor och kakor exempelvis. Karamelliserad mjölk används med fördel istället för kondenserad mjölk som kokats 2-3 tim. Produkten kan även kallas "Dulce de leche"

  • Ingredienser

    KoMJÖLK, , Socker, stabeliseringsmedel, natriumfosfater. Allergiråd: Innehåller laktos.

  • Näringsinnehåll (per 100g)

    • Energi 1252kJ
    • Energi 296kcal
    • Fett 6g
    • - Varav mättat fett 4g
    • Kolhydrat 55,1g
    • - Varav sockerarter 55g
    • Protein 5,5g
    • Salt (SALTEQ) 0g
  • 2 Allergener

    • Laktos Ja
    • Mjölk Ja

På grund av produktförändringar kan angivet näringsvärde skilja sig från det näringsvärde som anges på produkten i butik. Om så är fallet är det näringsvärdet på förpackningen som är det riktiga för innehållet i just den produkten.

Mer från Törsleffs

Atamon flytande
Atamon flytande

Räddar sylt och saft från både jäsning och mögel. Hjälper till att bevara sylten och saften, även saft/sylt utan socker. Används också för sköljning/rengöring av burkar och flaskor innan de fylls med den färdiga saften/sylten.

Mer info
Karamelliserad Mjölk
Karamelliserad Mjölk

Karamelliserad mjölk är tillverkad av komjölk som kokats länge tillsammans med socker på svag värme. Karamelliserad mjölk liknar kola och är perfekts som fyllning i dessertpajer, tårtor och kakor exempelvis. Karamelliserad mjölk används med fördel istället för kondenserad mjölk som kokats 2-3 tim. Produkten kan även kallas "Dulce de leche"

Mer info
Gelatinblad Extra
Gelatinblad Extra

Gelatinblad för bakning och matlagning.

Mer info
Kondenserad Mjölk
Kondenserad Mjölk

Denna produkt är tillverkad av komjölk som koncentrerats genom kokning och sötats med socker. Kondenserad mjölk är en viktig i många bakverk, till glasstillverkning, till kaffe och te eller varför inte ringla den som den är över en fruktsallad.

Mer info
Kondenserad Mjölk sötad
Kondenserad Mjölk sötad

Kondenserad Mjölk sötad. Sötad kondenserad mjölk används främst till bakning & desserter genom att ta bort vattnet i vakkuum & sedan söta med naturligt socker får man en perfekt konsistens & smak. Törsleff´s har sedan länge varit marknadsledande tack vare en exceptionell kvalitet. Nu kommer äntligen marknadens första foodservice-anpassade förpackning dessutom! Tips: den finaste kolakrämen (Dulce de Leche) gör du enkelt genom att koka hela burken i 4 timmar Prova även Törsleff´s Kondenserade mjölk i din Cheesecake Key Lime Pie Glass

Mer info
Gul Melatin
Gul Melatin

Speciellt bra till gelé och marmelad som du gör av frysta bär eller frukter. Det gula melatinet innehåller pektin. OBS! Det gula melatinet måste tillsättas före sockret. 40g

Mer info
Syltparaffin
Syltparaffin

Pingvin Syltparaffin ger tät förslutning och förhindrar att sylt/marmelad jäser eller möglar. Smält paraffinet (obs! glöm inte bomullstråden, se information på förpackningen) och häll sedan över burkarna med sylt/marmelad. Sätt på locket omedelbart.

Mer info