Soja Ketjap Manis

Soja Ketjap Manis

Soja Ketjap Manis, är en ännu sötare indonesisk soja än Ketjap. Används också både som bordssås och i matlagning och passar utmärkt i marinader.

  • Ingredienser

    Socker, vatten, SOJA, salt, färgämne (E150c), surhetsreglerande medel (E330), smaksättare (E510), aromämne (ammoniumklorid), förtjockningsmedel (E407, E412, E466), kryddor. Allergiråd: innehåller SOJA.

  • Näringsinnehåll (per 100g)

    • Energi 702kJ
    • Energi 180kcal
    • Fett 0g
    • - Varav mättat fett 0g
    • Kolhydrat 50,4g
    • - Varav sockerarter 50,4g
    • Protein 0g
    • Salt (SALTEQ) 1,5g
  • 1 Allergener

    • Sojabönor Ja

På grund av produktförändringar kan angivet näringsvärde skilja sig från det näringsvärde som anges på produkten i butik. Om så är fallet är det näringsvärdet på förpackningen som är det riktiga för innehållet i just den produkten.

Mer från Lucullus

Sambal Oelek
Sambal Oelek

En chilipasta enligt traditionellt Indonesiskt recept. Utmärkt som smaksättare i både varma och kalla rätter.

Mer info
Soja Ketjap Manis
Soja Ketjap Manis

Soja Ketjap Manis, är en ännu sötare indonesisk soja än Ketjap. Används också både som bordssås och i matlagning och passar utmärkt i marinader.

Mer info
Sambal Oelek
Sambal Oelek

En chilipasta enligt traditionellt Indonesiskt recept. Utmärkt som smaksättare i både varma och kalla rätter.

Mer info
Thai Chili Sauce
Thai Chili Sauce

Den klassiska Thai Chili-såsen med den unika kombinationen av sötma, chili och lagom syrlighet. Lucullus Thai Chili Sauce har en väldigt hög andel chili och görs på de bästa ingredienserna. Utmärkt både i varm som kall mat och som smaksättare vid bordet.

Mer info
Thai Chili Sauce
Thai Chili Sauce

Thai Chili Sauce enligt traditionellt Thai-recept. Gjord på färsk chili och extra noga valda ingredienser. Utmärkt både för varm och kall matlagning.

Mer info
Sriracha Sauce
Sriracha Sauce

Srirachasås i smart storlek, perfekt för bordsapotek. Krämig konsistens, balanserad hetta. Utmärkt i både varma och kalla rätter.

Mer info