Sambal Oelek

Sambal Oelek

En chilipasta enligt traditionellt Indonesiskt recept. Utmärkt som smaksättare i både varma och kalla rätter.

  • Ingredienser

    Chili, salt, E330 citronsyra, konserveringsmedel E210. Allergiråd: Inga kända råd vid tillfälle.

  • Näringsinnehåll (per 100g)

    • Energi 120kJ
    • Energi 28kcal
    • Fett 0,7g
    • - Varav mättat fett 0g
    • Kolhydrat 3,5g
    • - Varav sockerarter 0g
    • Protein 2g
    • Salt (NACL) 1,9g

På grund av produktförändringar kan angivet näringsvärde skilja sig från det näringsvärde som anges på produkten i butik. Om så är fallet är det näringsvärdet på förpackningen som är det riktiga för innehållet i just den produkten.

Mer från Lucullus

Sambal Oelek
Sambal Oelek

En chilipasta enligt traditionellt Indonesiskt recept. Utmärkt som smaksättare i både varma och kalla rätter.

Mer info
Soja Ketjap Manis
Soja Ketjap Manis

Soja Ketjap Manis, är en ännu sötare indonesisk soja än Ketjap. Används också både som bordssås och i matlagning och passar utmärkt i marinader.

Mer info
Sambal Oelek
Sambal Oelek

En chilipasta enligt traditionellt Indonesiskt recept. Utmärkt som smaksättare i både varma och kalla rätter.

Mer info
Thai Chili Sauce
Thai Chili Sauce

Den klassiska Thai Chili-såsen med den unika kombinationen av sötma, chili och lagom syrlighet. Lucullus Thai Chili Sauce har en väldigt hög andel chili och görs på de bästa ingredienserna. Utmärkt både i varm som kall mat och som smaksättare vid bordet.

Mer info
Thai Chili Sauce
Thai Chili Sauce

Thai Chili Sauce enligt traditionellt Thai-recept. Gjord på färsk chili och extra noga valda ingredienser. Utmärkt både för varm och kall matlagning.

Mer info
Sriracha Sauce
Sriracha Sauce

Srirachasås i smart storlek, perfekt för bordsapotek. Krämig konsistens, balanserad hetta. Utmärkt i både varma och kalla rätter.

Mer info
Grönt Pepparrotspulver
Grönt Pepparrotspulver

Grönt pepparrotspulver att blanda med vatten till en pepparrotspasta. Ursprungligen en smaksättare för sushi, men också utmärkt till all form av kall smaksättning där grön pepparrot önskas såsom i dressingar och såser t, ex.

Mer info