Torsk På Planka

Torsk På Planka

Massera in rub på torsken och lägg den på en grillplanka. Lägg en klick smör på toppen på fiskbitarna. 

Grilla torsken på plankan, indirekt värmer under lock. Torsken är klar när den delar sig i lamellerna.

Blanda bulgur, persilja, lök, olivolja och pressad citron, smaka av med salt och svartpeppar.

Servera torsken med bulgursallad, Aioli och citron i klyftor.

4 pers
  • Ingredienser

    • 4 bitar torskfilé
    • 2 msk Caj P. Rub Smoke Chipotle
    • grillplanka
    • 4 tsk smör
    • 4 port. kokt bulgur
    • 1 dl persilja, hackad
    • 1 dl schalottenlök
    • 3 msk olivolja
    • 1 msk pressad citron
    • Caj P. Aioli
    • 1 st citron
Frågor?