Texas Steak

Texas Steak

Skala och skär rotfrukterna i fina bitar, lägg dem i en kastrull, häll på grönsaksfond och vatten så att det täcker. Låt allt koka upp och sedan kallna i spadet, låt därefter rinna av i durkslag. Ringla smält smör över grönsakerna och rosta dem i ugn eller på grillen.

Massera in rubkryddorna i köttet. Blanda mango och thai chilisås, smaka av med pressad lime.

Grilla köttet till önskad stekningsgrad, pensla generöst med mangosåsen mot slutet av grillningen. Servera köttet med rotfrukter och Baconnaise.

4 pers
  • Ingredienser

    • 4 st ryggbiffar á 150-200g
    • 800g blandade rotfrukter
    • 2 msk koncentrerad grönsaksfond
    • 2 msk smält smör
    • 1 påse Caj P. Ekologisk Texas Rub Salt´n Pepper
    • 1 dl tärnad färsk mango
    • 4 msk Lucullus Thai Chilisås
    • pressad lime
    • spröda salladsblad
    • Caj P. Baconnaise

Relaterade produkter

Frågor?