Oxfiléspett Chimichurri

Oxfiléspett Chimichurri

Skär köttet i fina bitar. Lägg dem i en påse och slå på chimichurrioljan. Marinera minst 2 timmar men gärna över natten.

Trä upp köttet på grillspett och grilla det på hög värme tills det fått önskad stekningsgrad.

Gör en fin sallad på grönsaker, lök och snyggt skivade rotfrukter. Skiva köttet och servera med sallad och såser.

4 pers

Relaterade produkter

Aioli
Aioli

Vår Aioli har den mustiga smaken av vitlök och passar utmärkt till fisksoppor, skaldjur, grönsaker, grillat och potatisrätter. Serveras kall.

Mer info
Baconnaise
Baconnaise

Caj P. Baconnaise är en majonäsbaserad sås smaksatt med tomat samt rökigheten och den mjuka sältan man finner i bacon. Perfekt kall sås till grillat och som hamburgerdressing, men också väldigt god som dipp till pommes.

Mer info