West Texas Smokey Brisket BBQ

West Texas Smokey Brisket BBQ

Lägg bringan i ett gastronormbleck, gnid in flingsalt i köttet, peppra rejält och slå liquid smoke över. Täck med folie och grädda i ugn på 120 grader i ca 6 timmar.

Ta ut och låt svalna, tranchera upp skivor om ca ½ cm. Täck med BBQ-sås och baka återigen under folie i 120 grader i ca 1 timma, låt stå!

Servera gärna med kokta majskolvar och bakad potatis med Rocket Wasabi Butter, se nedan.

Kör alla ingredienser till smöret i en mixer på hög fart tills smöret är fluffigt och vitt. Smaka av och låt stå.

Tips! Blanda Heinz Majjo med SBR BBQ Sauce 50/50 för en suverän sås till BBQ! (279 089-90 - 217 881)

10 pers

Relaterade produkter

Liquid Smoke Rökarom
Liquid Smoke Rökarom

Caj P Liquid Smoke är flytande rökarom för matlagning tillverkad av träflisspån som upphettats i kokande vatten & sedan kondenserats. Använd Liquid Smoke som smaksättare i marinader & såser. Vill du ha röksmak på dina hamburgare är det bara att tillsätta lite Liquid Smoke i färsen

Mer info
Wasabi Pulver
Wasabi Pulver

Wasabipulver att blanda med vatten till wasabipasta. Ursprungligen en smaksättare för sushi, men också utmärkt till all form av kall smaksättning där wasabi eller pepparrot önskas såsom i dressingar och såser t, ex.

Mer info