Flanked Steak med Chimichurri & Brynt Skocka

Flanked Steak med Chimichurri & Brynt Skocka

Lägg flanksteken i en påse och slå i L&P, låt marinera i kyl i 3 timmar.

Bryn steken i smör och stek till önskad stekningsgrad. Låt vila några minuter innan tranchering. 

Blanda samman allt till Chimichurrin,smaka av och låt stå.

Bryn de avrunna skockorna i smör och smaka av.

Servera gärna med tjockt skuren pommes frites. Passar perfekt till!

10 pers
  • Ingredienser

    • 1,7 kg flankstek av nöt, putsad
    • 3 dl L&P Worchestershire Sauce (279 023)
    • Falksalt och svartpeppar från kvarn
    • Chimichurri
    • 4 dl persilja, finhackad
    • 2 dl Bella Italia Olivolja EKO
    • 1 dl Realemon (253 440)
    • 2 st schalottenlök, finhackad
    • 2 st vitlöksklyftor, finhackad
    • 1-2 msk Blue Dragon Sriracha Sauce (269 901)
    • Falksalt
    • Brynta Skockor
    • 1 påse Paradiso Marinerade Kronärtskockskvartar (241 872)
    • Smör
    • Falksalt och peppar från kvarn
Frågor?