Tres Leches Tårta

Tres Leches Tårta

Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda de torra ingredienserna separat och tillsätt dem till äggblandningen lite i taget under fortsatt vispning. Smöra och bröa en rund tårtform med löstagbara kanter. Häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen ca 40 minuter i 175 grader. Kontrollera med en provsticka att tårtbottnen är färdiggräddad.

Rör ihop ingredienserna till fyllningen i en bunke. Stick många hål i tårtan med en ätpinne eller liknande. Häll långsamt blandningen över kakan och se till att den absorberar vätskan ordentligt, kakan ska bli helt fylld. Låt den sedan stå i formen över natten.

Vispa grädden till toppingen, skala och skiva ananasen. Klä in kakan med vispad grädde, toppa med tunt skivad ananas och dekorera med hallon och mandel.

1 pers

Relaterade produkter

Kondenserad Mjölk
Kondenserad Mjölk

Törsleffs kondenserade mjölk är tillverkad av komjölk som koncentrerats genom kokning och sötats med socker. Kondenserad mjölk är en viktig ingrediens i många bakverk. Kaffe och te får en krämig smak om man tillsätter kondenserad mjölk. Prova gärna också att ringla mjölken över en fruktsallad eller gör din egen glass. 397g

Mer info
Creamy Coconut
Creamy Coconut

En krämig och len kokosnötssås som passar de flesta.

Mer info
Frågor?