Kotlett Med Rucola & Parmesan

Kotlett Med Rucola & Parmesan

Stycka köttet i 8 bitar. Lägg köttet i en påse och slå på marinaden. Marinera i minst 2 timmar men gärna över natten.

Grilla köttet tills det är genomstekt men inte överstekt.

Lägg upp köttet på tallrikar, toppa med en nypa rucola och strö på parmesan. Servera tillsammans med Aioli och rostad potatis.

4 pers

Relaterade produkter

Marinade Garlic
Marinade Garlic

Caj P. Vitlöksmarinad ger ditt kött en klar smak av vitlök och lök med en viss pepparstyrka. Du får ett mört, saftigt och smakrikt kött vare sig du grillar nöt, fläsk, fågel eller fisk.

Mer info
Aioli
Aioli

Vår Aioli har den mustiga smaken av vitlök och passar utmärkt till fisksoppor, skaldjur, grönsaker, grillat och potatisrätter. Serveras kall.

Mer info