Key Lime Pie

Key Lime Pie

Kör kex, smält smör och vaniljsocker i en mixer till en grynig massa. Tryck ut degen i en form med löstagbara kanter och grädda 5 minuter i 200 grader, låt sedan svalna.

Rör ihop (vispa ej) den kondenserade mjölken med äggulorna, limejuice och det smälta gelatinet (se anvisning på förpackningen). Slå i smeten i det avsvalnade skalet och kyl i ca 4 timmar. Garnera gärna med jordgubbar,  lime och citronmeliss innan servering.

0 pers

Relaterade produkter

Kondenserad Mjölk
Kondenserad Mjölk

Törsleffs kondenserade mjölk är tillverkad av komjölk som koncentrerats genom kokning och sötats med socker. Kondenserad mjölk är en viktig ingrediens i många bakverk. Kaffe och te får en krämig smak om man tillsätter kondenserad mjölk. Prova gärna också att ringla mjölken över en fruktsallad eller gör din egen glass. 397g

Mer info
Gelatinblad
Gelatinblad

Törsleff's Favorit gelatinblad har kvaliten extra guld, som är en mycket hög kvalite. Används till bl.a. fromage, mousse, godis och tårtgelé. Framställt av animaliska råvaror från gris. 20g

Mer info