Choklad- & Jordnötsglass Med Honung

Choklad- & Jordnötsglass Med Honung

Rör samman mjölk, choklad och honung i en rymlig bunke. Vispa grädden och rör ner den i mjölkblandningen.

Lägg jordnötssmöret i en bunke och rör ner 3 dl av gräddblandningen till en jämn smet, men blanda inte för noga, det ska bli ådringar i smeten. Häll upp i en brödform som ställs i frysen i minst 4 timmar men gärna över natten.

När det är dags att servera så tag ut formen och ställ den 30 minuter i kylen så blir glassen lättare att arbeta med.

8 pers

Relaterade produkter

Karamelliserad Mjölk
Karamelliserad Mjölk

Karamelliserad mjölk är tillverkad av komjölk som kokats länge tillsammans med socker på svag värme. Karamelliserad mjölk liknar kola och är perfekts som fyllning i dessertpajer, tårtor och kakor exempelvis. Karamelliserad mjölk används med fördel istället för kondenserad mjölk som kokats 23 tim. Produkten kan även kallas "Dulce de leche"

Mer info
Jordnötssmör Crunchy
Jordnötssmör Crunchy

Kravmärkt jordnötssmör som innehåller 99.6% rostade jordnötter samt havssalt. Gott att bre på mackan, använda till matlagning och bakning. Green Choice jordnötssmör: -bidrar till minskad trötthet, -bidrar till att behålla bra hud och hårkvalitet, -bidrar till att behålla starka ben tillsammans med mångsidig och balanserad kost. I enlighet med EU 1169/2011. Dagligt intag uppskattas till 18g. Green Choice jordnötssmör är rik på vitamin E, niacin, vitamin B6, folat, fosfor, magnesium och källa till zink.

Mer info
Frågor?