Banoffee Crumble

Banoffee Crumble

Smula kexen i en mixer tillsammans med kardemumman och kakaopulvret. Smält smöret och slå det varmt över kexen. Smula degen på en plåt med bakplåtspapper och grädda, 175 grader i 8-10 minuter, låt den sedan kallna.

Öppna den karamelliserade mjölken och rör den slät. Vispa grädden och skiva bananerna. Varva smulor, mjölk, banan och grädde i ett glas och toppa med hallon, mandel, mynta och choklad.

8 pers

Relaterade produkter

Kondenserad Mjölk
Kondenserad Mjölk

Törsleffs kondenserade mjölk är tillverkad av komjölk som koncentrerats genom kokning och sötats med socker. Kondenserad mjölk är en viktig ingrediens i många bakverk. Kaffe och te får en krämig smak om man tillsätter kondenserad mjölk. Prova gärna också att ringla mjölken över en fruktsallad eller gör din egen glass. 397g

Mer info