Baja Style Fish Taco

Baja Style Fish Taco

 Vispa äggen med Realime och salt och peppar.

Vänd fisken först i ströbröd, sedan i äggvispet och slutligen ströbröd igen.

Fritera på 160 grader tills fisken är gyllene. Låt rinna av och salta lätt.

Servera med Missons Snackstortillas, ljumma de mjuka bröden eller fritera. Bottna tacon med salsan, fisken och salladen. Toppa med Ranch dressing och till sist jalapenon och koriandern. 

Tips! Byt ut fisken mot pillad räkor som du marinerat i lite Realime och Cholula.

10 pers
  • Ingredienser

    • 1,3 kg fiskfilé med fast kött, ex. Uer, skuren i munsbitar
    • 4 dl Paradiso Majsströbröd glutenfritt (273 819)
    • 3 st ägg
    • 1 dl Realime (253 520)
    • Falksalt & vitpeppar från kvarn
    • Snackstortillas
    • 5 dl El Paradiso Salsa Fresca
    • 2 dl Heinz Creamy Black Pepper Ranch (279 111)
    • 1 dl French´s Crispy Jalapeno (217 601)
    • romansallad i bitar
    • salladslök, strimlad
    • koriander, färsk och skuren
Frågor?