Sauce plastflaska

Sauce plastflaska

Den ursprungliga Engelska "Brown Sauce"én. Utmärkt smaksättare för stekt kött, Ägg och Bacon samt Pytt i Panna.

  • Ingredienser

    Tomater, KORNMALTVINÄGER, melass, glukos-frukossirap, ättiksprit, socker, dadlar, modifierad majsstärkelse, RÅGMJÖL, salt, kryddor, naturliga aromer, tamarind. Allergiråd: Innehåller gluten av råg,korn och selleri

  • Näringsinnehåll (per 100g)

    • Energi 539kJ
    • Energi 127kcal
    • Fett 0g
    • - Varav mättat fett 0g
    • Kolhydrat 31g
    • - Varav sockerarter 24g
    • Protein 0,9g
    • Salt (SALTEQ) 1,2g
  • 4 Allergener

    • Spannmål som innehåller gluten Ja
    • Korn Ja
    • Råg Ja
    • Selleri Ja

På grund av produktförändringar kan angivet näringsvärde skilja sig från det näringsvärde som anges på produkten i butik. Om så är fallet är det näringsvärdet på förpackningen som är det riktiga för innehållet i just den produkten.

Mer från HP

Sauce plastdunk
Sauce plastdunk

HP-sauce är en starkt kryddad engelsk sås som innehåller ett antal exotiska frukter, kryddor och maltvinäger. Bland annat både dadlar och tamarindfrukt. Ett tydligt arv från Storbritanniens koloniala förflutna. Maltvinägern är det som gör såsen brun och ger den fylliga konsistensen. HP lyfter fram och förstärker smaken av det den serveras till, och ger en balans mellan salt – surt och sött – beskt. Maltvinägern ger bland annat också maträtten den så kallade femte smaken – umami. HP-sauce passar till all sorts mat och serveras kall till både kalla och varma rätter. Stekta ägg och bacon är en stående klassiker men den fungerar lika bra till pommes frites. Eller varför inte till den fina köttbiten – eller fisken!

Mer info
Sauce plastflaska
Sauce plastflaska

Den ursprungliga Engelska "Brown Sauce"én. Utmärkt smaksättare för stekt kött, Ägg och Bacon samt Pytt i Panna.

Mer info
Sauce glasflaska
Sauce glasflaska

HP-sauce är en starkt kryddad engelsk sås som innehåller ett antal exotiska frukter, kryddor och maltvinäger. Bland annat både dadlar och tamarindfrukt. Ett tydligt arv från Storbritanniens koloniala förflutna. Maltvinägern är det som gör såsen brun och ger den fylliga konsistensen. HP lyfter fram och förstärker smaken av det den serveras till, och ger en balans mellan salt – surt och sött – beskt. Maltvinägern ger bland annat också maträtten den så kallade femte smaken – umami. HP-sauce passar till all sorts mat och serveras kall till både kalla och varma rätter. Stekta ägg och bacon är en stående klassiker men den fungerar lika bra till pommes frites. Eller varför inte till den fina köttbiten – eller fisken!

Mer info