Bästa Burgaren

Bästa Burgaren

Smaksätt färsen med kryddmixen. Forma fyra fina burgare och grilla dem på het grill, lägg på ost sista minuten så att den smälter fint. 

Rosta bröden och montera sedan burgarna. Bred hamburgerdressingen på bröden, lägg på kött, bacon och grönsaker.

SÖTPOTATISFRITES

Skär sötpotatisen i stavar och lägg dem 10 minuter i isvatten. Låt dem sedan rinna av och torka på handduk. Fritera sötpotatisstavarna några minuter i medelvarm olja, ca 160 grader. 

Tag upp dem när de börjar mjukna och låt därefter svalna (detta går att förbereda i god tid, kan förvars i kyl över natten). 

Innan det är dags att äta så hetta upp oljan till ca 180 grader. Fritera potatisen en andra gång tills den fått fin färg och är knaprig. Strö på flingsalt och servera gärna med Baconnaise som dipsås.

4 pers

Relaterade produkter

Hamburgerdressing
Hamburgerdressing

Caj P. Hamburgerdressing har en fyllig och kraftig smak av tomat med ett sting av senap och krispiga bitar av picklad gurka. En riktig god amerikansk dressing perfekt till grillade hamburgare och korv.

Mer info
Baconnaise
Baconnaise

Caj P. Baconnaise är en majonäsbaserad sås smaksatt med tomat samt rökigheten och den mjuka sältan man finner i bacon. Perfekt kall sås till grillat och som hamburgerdressing, men också väldigt god som dipp till pommes.

Mer info
Frågor?