PRALIN INSLAGEN

PRALIN INSLAGEN

Duc d´O Grundades 1983 i Kruibeke (Antwerpen). I den belgiska fabriken produceras dagligen 30 ton choklad. Bland annat de berömda Duc d'O tryfflarna, pralinerna och Belgiska sjöfrukter. Men även likörpraliner och minipraliner. Noggrant utvalda ingredienser av bästa kvalitet. Chokladen görs av 100% kakaosmör, hasselnötter och mandel för att nämna några av de många ingredienser som används för att skapa produkter med hög kvalité. • 100% Belgisk choklad • 100% kakaosmör • 100% naturlig (inga konstgjorda färgämnen, konserveringsmedel eller aromämnen) • 100% hemgjorda fyllningar.

  • Ingredienser

    Ingredienser: Socker, kakaosmör, helMJÖLKpulver, kakaomassa, karamel MJÖLK (sötad kondenserad MJÖLK, glukos-fruktossirap, socker, vatten), MANDEL, vegetabiliskt fett (palmkärna och palm), HASSELNÖTTER, vattenfritt MJÖLKfett, alkohol, emulgeringsmedel: SOJAlecitin, aromer, PISTAGENÖTTER, kaffe, färgämne: paprikaextrakt. Mjölkchoklad: minst 33 % kakao, minst 18 % mjölktorrsubstans, vit choklad: minst 28% kakao, minst 21% mjölktorrsubstans, mörk choklad: minst 54% kakao. Innehåller: MJÖLK, LAKTOS, MANDEL, HASSELNÖTTER, SOJA, PISTAGENÖTTER. Kan innehålla spår av: GLUTEN.

  • 7 Allergener

    • Spannmål som innehåller gluten spår av
    • Hasselnöt Ja
    • Laktos Ja
    • Mandel Ja
    • Mjölk Ja
    • Pistaschmandel Ja
    • Sojabönor Ja

På grund av produktförändringar kan angivet näringsvärde skilja sig från det näringsvärde som anges på produkten i butik. Om så är fallet är det näringsvärdet på förpackningen som är det riktiga för innehållet i just den produkten.