MOZARTKULOR I ASK

MOZARTKULOR I ASK

Det var 1890 som konditorn Paul Fürst skapade den välkända Mozartkonfekten.Mirabell förvaltar man sedan dess kunskapen kring hur man med utmärkta råvaror och stor skicklighet skapar förstklassig choklad. Än idag är det en komplicerad process att tillverka en Mozartkula. Det är 14 moment och 2 ½ timmars tillverkningstid att skapa denna runda delikatess.

  • Ingredienser

    Ingredienser: Socker, kakaomassa, palmolja, HASSELNÖTTER (9.5%), kakaosmör, vasslepulver (MJÖLK), MANDEL (2.5%), invertsocker, SMÖRFETT, MJÖLKSOCKER, fettreducerad kakao, fuktighetsbevarande medel (sorbitol), emulgeringsmedel (SOJALECITIN), PISTAGEMANDEL, aromer, stabiliseringsmedel (invertas), MJÖLKPULVER. Minst 46% kakao. Innehåller: HASSELNÖTTER, MJÖLK, MANDEL, LAKTOS, SOJA, PISTAGEMANDEL. Kan Innehålla: ANDRA NÖTTER, JORDNÖTTER OCH VETE.

  • 10 Allergener

    • Spannmål som innehåller gluten spår av
    • Hasselnöt Ja
    • Jordnötter spår av
    • Laktos Ja
    • Mandel Ja
    • Mjölk Ja
    • Nötter spår av
    • Pistaschmandel Ja
    • Sojabönor Ja
    • Vete spår av

På grund av produktförändringar kan angivet näringsvärde skilja sig från det näringsvärde som anges på produkten i butik. Om så är fallet är det näringsvärdet på förpackningen som är det riktiga för innehållet i just den produkten.