LIKÖRPRALINER I TRÄASK

LIKÖRPRALINER I TRÄASK

Duc d´O Grundades 1983 i Kruibeke (Antwerpen). I den belgiska fabriken produceras dagligen 30 ton choklad. Bland annat de berömda Duc d'O tryfflarna, pralinerna och Belgiska sjöfrukter. Men även likörpraliner och minipraliner. Noggrant utvalda ingredienser av bästa kvalitet. Chokladen görs av 100% kakaosmör, hasselnötter och mandel för att nämna några av de många ingredienser som används för att skapa produkter med hög kvalité. • 100% Belgisk choklad • 100% kakaosmör • 100% naturlig (inga konstgjorda färgämnen, konserveringsmedel eller aromämnen) • 100% hemgjorda fyllningar.

  • Ingredienser

    Ingredienser: Socker, vatten, kakaomassa, RUM SAINT-JAMES©, COINTREAU koncentrat (alkohol, vatten, söta och bittra apelsinskal), COGNAC REMY MARTIN© FINE CHAMPAGNE, kakaosmör, extrakt GRAND MARNIER© 50% vol. (alkohol, vatten, konjak, naturlig bitter apelsinsmak, färgämne: sockerkulör), MANDARINE NAPOLÉON koncentrat (destilat av citrus, alkohol, vatten), vattenfritt MJÖLKFETT, emulgeringsmedel: SOJA lecithin. Mörk choklad: minst 54% kakao. Innehåller: MJÖLK,LAKTOS, SOJA. Kan innehålla spår av GLUTEN och NÖTTER.

  • 5 Allergener

    • Spannmål som innehåller gluten spår av
    • Laktos Ja
    • Mjölk Ja
    • Nötter spår av
    • Sojabönor Ja

På grund av produktförändringar kan angivet näringsvärde skilja sig från det näringsvärde som anges på produkten i butik. Om så är fallet är det näringsvärdet på förpackningen som är det riktiga för innehållet i just den produkten.