DELUXE INSLAGEN

DELUXE INSLAGEN

Guylian Guy Foubert - född 1938 i Sint-Niklaas - var en passionerad Belgisk chokladtillverkare. Historien om Chocolaterie Guylian började i slutet av 1950-talet med paret Guy Foubert och Liliane. Guy insåg snart att världen var redo för något helt nytt. På vilken det unga paret som skapats för första gången choklad i form av snäckskal. Guy utvecklat receptet för signatursmaken hasselnöt Praliné fyllning, Lilliane har lagt sin konstnärlig touch genom att utforma det lysande marmorerade utseendet och de fint skulpterade formerna. En sann kärlekshistoria av romantik och choklad. Guylian säljs idag i över 100 länder och är idag en av de ledande tillverkarna av kvalitetschoklad. Guylian jobbar för en bättre miljö genom att sponsra Project Seahorse.

  • Ingredienser

    INGREDIENSER: Socker, kakaosmör, HASSELNÖTTER, MJÖLKspulver, kakaomassa, skummat MJÖLKpulver, vegetabiliskt fett (palm), salt, bränd sockersirap, emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror, naturliga smakämne), fruktkräm (päron, äpple, dadel juice koncentrat, socker, surhetsreglerande medel: citron syra), smörolja (från MJÖLK), emulgeringsmedel: SOJA lecitin, kex (VETEmjöl, socker, margarin (innehåller SOJA), salt, vatten, cikoria extrakt), naturliga smakämnen. Kakaobaserade ingredienser: choklad 48% min., mjölkchoklad 31% min., vitchoklad 25% min. Torrmjölkspulver: mjölkchoklad 23% min., vitchoklad 29% min. Innehåller: HASSELNÖTTER, MJÖLK, SOJA, VETEMJÖL, GLUTEN. Kan Innehålla: ANDRA NÖTTER.

  • 6 Allergener

    • Spannmål som innehåller gluten Ja
    • Hasselnöt Ja
    • Laktos Ja
    • Nötter spår av
    • Sojabönor Ja
    • Vete Ja

På grund av produktförändringar kan angivet näringsvärde skilja sig från det näringsvärde som anges på produkten i butik. Om så är fallet är det näringsvärdet på förpackningen som är det riktiga för innehållet i just den produkten.