Haugen-Gruppen AB - Säljkoordinator

Säljkoordinator med administrativa uppgifter till Haugen-Gruppen

Är du serviceinriktad, ansvarstagande och noggrann? Till Haugen-Gruppen AB söker vi en säljkoordinator som kommer att arbeta nära våra kundansvariga (KAM) och vår säljkår.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattar heltid. Placeringsort är Solna och du rapporterar till Sales Director, Retail.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som säljkoordinator kommer du har en central roll i att hålla ihop det administrativa arbetet som krävs i våra interna processer för lansering och försäljning av våra många varumärken. I rollen kommer du att tillbringa ca 50% av ditt arbete med försäljningschefen (Field Sales Manager) och ca 50% för att stötta vår KAM:ar.

I rollen ingår;

  • Säkerställa att allt administrativt underlag är färdigställt inför införsäljning av nyheter.
  • Administration kopplat till planering, koordinering och samordning av säljkårsaktiviteter.
  • Registrera kampanjer i Haugens interna IT-system.
  • Underhålla artikel- och kundregister.
  • Administrera offertunderlag i samband med kundernas revideringsfönster.
  • Ladda ner och formatera försäljningsstatistik från våra kunder.
  • Stämma av att fakturaunderlag från kund är korrekt.
  • Kontera fakturor från kund.

Du blir spindeln i nätet och en mycket viktig del i att säljavdelningens arbete fungerar effektivt.

Sökord; säljkoordinator, säljassistent, office manager, kontorsadministratör, marknadsassistent, ekonomiassistent, administratör, assistent.

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasial utbildning och minst 3 års erfarenhet av administrativt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet inom FMCG och Retail.

Du har en förståelse för marknads- och säljprocesser och är lösningsorienterad. För att lyckas i rollen krävs en god administrativ förmåga, präglat av noggrannhet och snabbhet. Du arbetar strukturerat och lätt att samarbeta med.

Som person är du ansvarstagande och drivande samt duktig på att hantera oförutsedda händelser på ett strukturerat sätt. Du vet vikten av att vara flexibel samtidigt som du är noggrann. Du har god datorvana och hanterar Officepaketet obehindrat.

Mer om Haugen-Gruppen Sverige

Haugen-Gruppen består i Sverige av en organisation om drygt 70 medarbetare. Haugen-Gruppens svenska huvudkontor finns i Stockholm, med logistik och lager Norrköping för en effektiv distributionslösning. VDn är på plats sedan början av 2020 och bolagets ambition är att vara en toppspelare i prioriterade kategorier. Haugen-Gruppen präglas av en familjär stämning med bra arbetsklimat och trevlig atmosfär. Våra värderingar är viktiga för oss och vi lever dem: Gemenskap, Flexibiitet, Snabbhet och Entreprenörskap.På så sätt gör vi skillnad och skapar goda resultat tillsammans. Kort och gott så erbjuder vi spännande utmaningar i en dynamisk miljö där du förväntas göra skillnad!

Haugen-Gruppen är ett av Skandinaviens starkaste dagligvarubolag som marknadsför och säljer egna och internationellt välkända och starka varumärken. Vi berikar matkulturen i Sverige, Norge, Danmark och Finland med internationella smaker och trender. Vår målsättning är att vara ledande i att introducera samt vidareutveckla spännande varumärken för både dagligvarumarknaden, restaurang och storhushåll. Vi strävar efter marknadsledarskap i samtliga kategorier vi är verksamma inom.

Den huvudsakliga verksamheten består i att marknadsföra och sälja internationella livsmedel på den svenska dagligvarumarknaden. Bearbetning sker med våra två rikstäckande säljkårer. Försäljning sker främst via ICA, Coop, Axfood och Bergendahl samt via de olika restauranggrossisterna.

Företaget är i dag distributör för i huvudsak följande varumärken: Twinings te, Caj P. grillprodukter, Green Giant majs, Old el Paso Tacoprodukter, Blue Dragon asiatiska produkter, Patak's indiska produkter, Green Choice ekologiska sortiment tex Jordnötssmör, Breton smörgåskex,  Paradiso konserver och delikatesser, Lucullus sambal oelek och thai chili sås, Canderel sötningsmedel, Ryvita knäckebröd, Törsleff's kondenserad mjölk, konserveringsprodukter och Atamon, mängder av härlig konfektyr bla från Swizzels med Banana skids och mycket mycket mer. Haugen-Gruppen har idag ca 900 artiklar och omsätter ca 650 mkr.

Välkommen att maila in din ansökan tillsammans med CV & personligt brev till vår HR Business Partner på martina.nikopoulou@haugen-gruppen.com