Haugen-Gruppen AB - Anbudskoordinator/Produktchef

Anbudskoordinator/Produktchef till Haugen-Gruppen AB
Är du ansvarstagande, driven och noggrann? Gillar du att arbeta med starka varumärken? Till Haugen-Gruppen AB söker vi en Anbudskoordinator/produktchef som kommer att vara en del av vårt Foodservice-team.

Tjänsten är tillsvidare och omfattar heltid med start enligt överenskommelse. Det är initialt 6 månaders provanställning. Placeringsort är Solna och du rapporterar till Sales Director, Foodservice. Du kommer att ingå i Foodserviceavdelningen, ett team bestående av Försäljnings-& Marknadsdirektör, två KAM, två Brand Managers samt fem säljare. Vi är ett tight team som har roligt på jobbet och drar alltid åt samma håll och stöttar varandra.

Som kandidat får du göra tester tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vi hanterar ansökningar löpande, sista ansökningsdag är 15 Maj. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som Anbudskoordinator/produktchef har du en central roll i att utveckla och förbättra Haugen Gruppens anbudsaffär och en del av sortimentet. Utöver anbudshanteringen kommer du att jobba med att analysera och utveckla en specifik del av vår produktportfölj. Fördelningen är cirka 50% anbudshantering och 50% produktchef.

 

I rollen ingår;

-       Hantering av offentliga anbud

-       Analys av tidigare anbud samt prispunkter

-       Utveckla arbetssätt och hantering

-       Analys och utveckling av sortiment

-       Bygga kundpresentationer

-       Kontakt med uppdragsgivare

-       Utveckling av vår anbudsprocess

Du kommer att bli en viktig kugge i att utveckla vår anbudsaffär och att utveckla vårt sortiment.

 

Sökord; Säljkoordinator, säljassistent, Office manager, kontorsadministratör, marknadsassistent, produktchef, administratör.

Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasial utbildning och minst 3 års erfarenhet av administrativt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet inom Foodservice och anbudshantering.

Du har en förståelse för Foodservicemarknaden och anbudsprocessen. Du har ett matintresse och är lösningsorienterad samt uppskattar att jobba tillsammans för att nå våra gemensamma mål. För att lyckas i rollen krävs en god administrativ förmåga, struktur, noggrannhet samt viljan att vara serviceinriktad. Du arbetar strukturerat och har lätt för att samarbeta.

Som person är du ansvarstagande och drivande samt duktig på att hantera oförutsedda händelser på ett strukturerat sätt. Du har god datorvana och hanterar Officepaketet (speciellt Excel och PowerPoint) obehindrat.

 

Mer om Haugen-Gruppen Sverige
Haugen-Gruppen består i Sverige av en organisation om drygt 70 medarbetare. Haugen-Gruppens svenska huvudkontor finns i Stockholm, med logistik och lager Norrköping för en effektiv distributionslösning. VDn är på plats sedan början av 2020 och bolagets ambition är att vara en toppspelare i prioriterade kategorier. Haugen-Gruppen präglas av en familjär stämning med bra arbetsklimat och trevlig atmosfär. Våra värderingar är viktiga för oss och vi lever dem: Gemenskap, Flexibilitet, Snabbhet och Entreprenörskap. På så sätt gör vi skillnad och skapar goda resultat tillsammans. Kort och gott så erbjuder vi spännande utmaningar i en dynamisk miljö där du förväntas göra skillnad!

Haugen-Gruppen är ett av Skandinaviens starkaste dagligvarubolag som marknadsför och säljer egna och internationellt välkända och starka varumärken. Vi berikar matkulturen i Sverige, Norge, Danmark och Finland med internationella smaker och trender. Vår målsättning är att vara ledande i att introducera samt vidareutveckla spännande varumärken för både dagligvarumarknaden, restaurang och storhushåll. Vi strävar efter marknadsledarskap i samtliga kategorier vi är verksamma inom.

Den huvudsakliga verksamheten består i att marknadsföra och sälja internationella livsmedel på den svenska dagligvarumarknaden. Bearbetning sker med våra två rikstäckande säljkårer. Försäljning sker främst via ICA, Coop, Axfood och Bergendahl samt via de olika restauranggrossisterna.

Företaget är i dag distributör för i huvudsak följande varumärken: Twinings te, Caj P. grillprodukter, Green Giant majs, Old el Paso Tacoprodukter, Blue Dragon asiatiska produkter, Patak's indiska produkter, Green Choice ekologiska sortiment tex Jordnötssmör, Breton smörgåskex,  Paradiso konserver och delikatesser, Lucullus sambal oelek och thai chili sås, Canderel sötningsmedel, Ryvita knäckebröd, Törsleff's kondenserad mjölk, konserveringsprodukter och Atamon, mängder av härlig konfektyr bla från Swizzels med Banana skids och mycket mycket mer. Haugen-Gruppen har idag ca 900 artiklar och omsätter ca 650 mkr.

Sök tjänsten senast den 15/5 genom att maila din CV och personligt brev till martina-(d_)-_nikopoulou-(_sm3Remove)-_-(_a)-_haugen-gruppen-(d_)-_com. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Frågor?