Haugen-Gruppen AB - Anbudskoordinator

Anbudskoordinator med administrativa uppgifter till Haugen-Gruppen AB

Är du ansvarstagande, driven och noggrann? Till Haugen-Gruppen AB söker vi en Anbudskoordinator som kommer att arbeta nära våra kundansvariga (KAM) och vår försäljningsdirektör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattar heltid. Placeringsort är Solna och du rapporterar till Sales Director, Foodservice. Du kommer att ingå i Foodserviceavdelningen, ett team betående av Försäljnings-& Marknadsdirektör, 2 KAM, 2 Brand Managers samt 5 säljare.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Anbudskoordinator har du en central roll i att utveckla och förbättra Haugen Gruppens anbudsaffär. Utöver anbudshanteringen kommer du att jobba med analys, uppföljning samt administrativa uppgifter. Fördelningan är cirka 50% anbudshantering och 50%  övriga uppgifter

I rollen ingår;

  • Hantering av offentliga anbud
  • Analys av tidigare anbud samt prispunkter
  • Utveckla arbetssätt och hantering
  • Övriga administrativa uppgifter som:
  • Registrera kampanjer hos grossisterna
  • Underhålla artikel- och kundregister
  • Skicka uppgifter och statistik till kunder och uppdragsgivare
  • Administrera prisjusteringsunderlag i samband med kundernas revideringsfönster.

Du kommer att bli en viktig kugge i att utveckla vår anbudsaffär och ta den till nästa nivå!

Sökord; säljkoordinator, säljassistent, office manager, kontorsadministratör, marknadsassistent, ekonomiassistent, administratör, assistent.

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasial utbildning och minst 3 års erfarenhet av administrativt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet inom Foodservice och anbudshantering.

Du har en förståelse för Foodservicemarknaden och anbudsprocessen. Du är lösningsorienterad samt uppskattar att jobba tillsammans för att nå våra gemensamma mål. För att lyckas i rollen krävs en god administrativ förmåga, struktur, noggrannhet samt viljan att vara serviceinriktad. Du arbetar strukturerat och har lätt för att samarbeta.

Som person är du ansvarstagande och drivande samt duktig på att hantera oförutsedda händelser på ett strukturerat sätt. Du har god datorvana och hanterar Office-paketet (speciellt Excel) obehindrat.

Mer om Haugen-Gruppen Sverige

Haugen-Gruppen består i Sverige av en organisation om drygt 70 medarbetare. Haugen-Gruppens svenska huvudkontor finns i Stockholm, med logistik och lager Norrköping för en effektiv distributionslösning. VDn är på plats sedan början av 2020 och bolagets ambition är att vara en toppspelare i prioriterade kategorier. Haugen-Gruppen präglas av en familjär stämning med bra arbetsklimat och trevlig atmosfär. Våra värderingar är viktiga för oss och vi lever dem: Gemenskap, Flexibiitet, Snabbhet och Entreprenörskap.På så sätt gör vi skillnad och skapar goda resultat tillsammans. Kort och gott så erbjuder vi spännande utmaningar i en dynamisk miljö där du förväntas göra skillnad!

Haugen-Gruppen är ett av Skandinaviens starkaste dagligvarubolag som marknadsför och säljer egna och internationellt välkända och starka varumärken. Vi berikar matkulturen i Sverige, Norge, Danmark och Finland med internationella smaker och trender. Vår målsättning är att vara ledande i att introducera samt vidareutveckla spännande varumärken för både dagligvarumarknaden, restaurang och storhushåll. Vi strävar efter marknadsledarskap i samtliga kategorier vi är verksamma inom.

Den huvudsakliga verksamheten består i att marknadsföra och sälja internationella livsmedel på den svenska dagligvarumarknaden. Bearbetning sker med våra två rikstäckande säljkårer. Försäljning sker främst via ICA, Coop, Axfood och Bergendahl samt via de olika restauranggrossisterna.

Företaget är i dag distributör för i huvudsak följande varumärken: Twinings te, Caj P. grillprodukter, Green Giant majs, Old el Paso Tacoprodukter, Blue Dragon asiatiska produkter, Patak's indiska produkter, Green Choice ekologiska sortiment tex Jordnötssmör, Breton smörgåskex,  Paradiso konserver och delikatesser, Lucullus sambal oelek och thai chili sås, Canderel sötningsmedel, Ryvita knäckebröd, Törsleff's kondenserad mjölk, konserveringsprodukter och Atamon, mängder av härlig konfektyr bla från Swizzels med Banana skids och mycket mycket mer. Haugen-Gruppen har idag ca 900 artiklar och omsätter ca 650 mkr.

Välkommen att maila in din ansökan tillsammans med CV & personligt brev till vår HR Business Partner på martina.nikopoulou@haugen-gruppen.com