Vietnamesisk Dipsås

Vietnamesisk Dipsås

  • Ingredienser

    Ingredienser: Vatten/vand, socker/sukker, fisksås/fiskesauce (12%) [ansjovisextrakt/ansjosekstrakt (FISK), salt, vatten/vand, socker/sukker], röd chili (1%), salt, morötter/gulerødder/gulrøtter (0,5%), vitlök/hvidløg/hvitløk (0,4%), surhetsreglerande medel/surhedsregulerende midler (citronsyra, ättiksyra/eddikesyre).

  • Näringsinnehåll (per 100g)

    • Energi 687 kj
    • Energi 162 kcal
    • Fett 0,5 g
    • Varav mättat fett 0,1 g
    • Kolhydrat 39,4 g
    • Varav sockerarter 39,4 g
    • Protein 1,2 g
    • Salt 3,6 g
  • 4 Allergener

    • Fisk Ja
    • Nötter (eng: tree nuts) spår av
    • Jordnötter spår av
    • Sesamfrön spår av

På grund av produktförändringar kan angivet näringsvärde skilja sig från det näringsvärde som anges på produkten i butik. Om så är fallet är det näringsvärdet på förpackningen som är det riktiga för innehållet i just den produkten.

Mer från Blue Dragon

Sushi Nori
Sushi Nori

Sushi Nori är tillverkat av rostat torkat sjögräs. Bladen används till att göra sushi, men kan också rivas i strimlor och användas i sallader och till nudelrätter.

Mer info
Risvinäger
Risvinäger

Japansk risvinäger är en av basingredienserna vid tillagning av sushi. En blandning av lika delar risvinäger och socker binder samman riskornen och ger en härlig smak.

Mer info
Teriyaki Dipping Sås
Teriyaki Dipping Sås

En mild Japaninspirerad matlagningsås med sojasås, röd paprika och lök. Ger en smakrik gryta!

Mer info
Misosoppa
Misosoppa

Misosoppa är en proteinrik, mycket lättlagad buljongsoppa gjord på sojabönor, ris och sjögräs. Det är en basvara i det japanska köket och äts både till vardags och till fest. Japanerna själva använder den även som smaksättning i andra rätter.

Mer info