Om oss

"Vi berikar matkulturen i Sverige"

______

Ett av Skandinaviens starkaste dagligvarubolag som marknadsför och säljer internationellt välkända och starka varumärken. Vi berikar matkulturen i Sverige, Norge, Finland och Danmark med internationella smaker och trender. Vår målsättning är att vara ledande i att introducera samt vidareutveckla spännande varumärken för både dagligvarumarknaden, restaurang och storhushåll. Vi strävar efter marknadsledarskap i samtliga kategorier vi är verksamma inom.

Huvudkontor och eget lager finns på Jursla industriområde strax norr om Norrköping längs med E4.an.

Den huvudsakliga verksamheten består i att marknadsföra och sälja internationella livsmedel på den svenska dagligvarumarknaden. Bearbetning sker med vår rikstäckande säljkår på 20 personer. Försäljning sker via ICA, Coop, Axfood och Bergendahl samt via de olika restauranggrossisterna.

Företaget är i dag svensk generalagent för i huvudsak följande varumärken: Twinings te,
Caj P grillprodukter, Blue Dragon asiatiska produkter, Patak's indiska produkter, Breton smörgåskex, Go-Tan indonesiska produkter, Paradiso konserver och delikatesser, Tipiak bulgur, Camp lönnsirap, Lucullus sambal oelek och thai chili sås, Canderel sötningsmedel, Ryvita knäckebröd, Törsleff's kondenserad mjölk, konserveringsprodukter och Atamon m fl.