November 2017

Accounting Controller

Vi söker dig som vill växa tillsammans med oss på Haugen- Gruppen och berika matkulturen i Sverige!

Vi utökar vårt team med en ny medarbetare som ska ta ansvar för redovisningen i vårt bolag i Sverige. Vi söker en positiv och engagerad lagspelare som drivs av att förbättra och förändra rutiner och processer.

I arbetet ingår ett helhetsansvar för redovisningen såsom att göra månads- och årsbokslut, koncernrapportering, deklaration och årsredovisning. Som Accounting Controller arbetar du tätt ihop med vår Business Controller och Ekonomichef som du rapporterar till. Ekonomiavdelningen består idag av fyra medarbetare och vi vill förstärka vårt team med en ny roll. Ekonomiavdelningen fungerar som ett nav för styrning och uppföljning och kännetecknas av hög servicegrad och nödvändig kompetens i bolaget.

Vi erbjuder dig

Haugen-Gruppen präglas av en familjär stämning med bra arbetsklimat och trevlig atmosfär. Du får arbeta i ett företag med starka och välkända varumärken. Våra värderingar är viktiga för oss och vi erbjuder spännande utmaningar i en dynamisk miljö.

Dina erfarenheter

För att lyckas i rollen ser vi att du är civilekonom och har flera års liknande erfarenhet som kvalificerad redovisningsekonom i bolag eller som revisor. Erfarenhet från internationellt bolag är meriterande. Du är van vid större affärs- och rapporteringssystem samt har goda kunskaper i Excel. Har du erfarenhet av Microsoft Dynamics Ax är det en fördel. Dina kunskapar i det svenska och engelska språket är goda såväl i tal som i skrift.

Dina egenskaper

Din personlighet är mycket viktig för oss. Du är en positiv, nyfiken och serviceinriktad person som är trygg i dina kunskaper. Du är prestigelös och van att arbeta högt och lågt samt hjälpa till där det behövs. Vidare är du ansvarstagande och noggrann och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du har god förståelse för helheten, men ser och följer även upp detaljerna om behov finns. Du har god förmåga att prioritera och förenkla komplexa problem och strävar alltid efter att förbättra verksamheten. Du är en problemlösare och har lätt för att skapa goda relationer.

Det som räknas hos oss är att få saker att hända. Hos oss är det nära till beslut och varje medarbetare tar ansvar och bidrar till att anta utmaningarna och uppnå goda resultat. Du kommer att arbeta i en miljö där dina idéer hörs, där det finns möjlighet att lära sig nya färdigheter och där målet alltid är att "berika matkulturen i Sverige". Vi arbetar med internationellt välkända och starka varumärken som alla kan relatera till.

 

Kontakta oss
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Vik, HR manager, 0730-499 101. 

Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum den 10 december.  

Ansök därför snarast möjligt med CV och personligt brev till: HR@Haugen-Gruppen.se. 

 Varmt välkommen med din ansökan!